Her finner du alt du trenger å vite om betaling, kost og logi, transport, veibeskrivelse, verkstedet og øyen vi bor på.

Pris og betaling
Hver modul koster 2550 NOK. Du melder deg på en og en modul, og forplikter deg ikke til å ta hele kursrekken.
Påmelding skjer via mail, og din påmelding er endelig når du har betalt et depositum på 800,-. Resterende betaling må skje innen en måned før kursstart via bankoverførsel.
Avbestilling av kurs må skje senest 14 dager før kursstart. Ellers returneres ikke kursavgiften. Om vi kan fylle din plass fra ventelisten vil kursavgiften tilbakebetales.

Materialer til hvert kurs kommer i tillegg  ca. 400-600 NOK. og avregnes kontant eller med kort på avreise dagen.

Transport, kost og Logi:

Vi kan tilby enkel overnatting og alle måltider.
Måltidene blir laget i fellesskap av kursdeltagere og vår familie, og du bor i vårt hus sammen med andre kursister. Kost og logi avregnes kontant eller med kort på avreise dagen.

Kurvmakerskolen (26 t torsdag -søndag) 1900,-
Helgekurs (19 t fredag- søndag) : 1250,-
Helgekurs (14 t lørdag og søndag) : 800,-

Lunch kan kjøpes for 130,- pr måltid for dem som bor hjemme.

Stokke ligger sentralt i Vestfold. Langø er 10 minutter fra E18, Torp og nærmeste togstasjon. Har du ikke bil, kan vi hente deg på tog, buss eller flyplassen. Transport t/r 200 NOK. Transport avregnes kontant eller med kort på avreise dagen.

Veibeskrivelse:

-Fra E18. fra Oslo. Ta av ved Stokke. Følg 303 fr Stokke sentrum ca. 5 km. Ved kommuneskiltet Sandefjord ta med til venstre.

-Fra E18 fra Larvik. Ta av ved Sandefjord. Følg 303 tetning Stokke. Ved kommuneskiltet Stokke tar du ned til høyre.
Om du vil stille inn GPS sett den til Langø 4, 3233 Sandefjord eller Sandsveien, 3233 Sandefjord. Men ikke kjør inn til Torp. Følg 303 fra Sandefjord eller Stokke.

Felles- på grusvei mot havet. Etter 30 m ta til høyre og følg veien nedover og over broa. Kjører du gjennom en bom er du på feil vei og rygger tilbake. Over broen og opp bakken høyre. Stopp ved det første røde lagerbygg du ser. Jeg vil stå og vise dere en parkeringsplass.

Verksted:
Vårt verksted er innredet som et komplett fletteverksted, med de materialer du måtte trenge. Her er mulighet for å arbeide med skinnverktøy, håndverktøy til tre, samt alt en kurvmakeret trenger av verktøy! Vi har desuten et godt innredet møbelsnekkerverksted. Benytter du vårt verktøy er det viktig at du vet hva du gjør. Har du ingen erfaring med maskiner og verktøy er det viktig du spør først, slik at vi kan veilede deg i HMS. Du står selv ansvarlig for en skade du måtte påføre deg selv eller andre ,ved bruk av maskiner og verktøyet vårt.

Du har mulighet for å benytte verkstedet etter endt kursdag.

Langø: Øya hvor vi bor!
Langø er en fantastisk vakker øy i Vestfjorden i Vestfold. Øyen er fredet naturvernsområde med mange flotte muligheter for spaserturer og utflukter. Blant annet to bronsealder gravhauger midt på øya. Her er gode muligheter for soppturer i skogen rett utenfor døren. Har du kajakk? er havet på alle 4 sider av øya. Liker du å fiske? har Langø gode fiskeplasser som vi gjerne deler.

praktisk info om kurvmakerskolen, kurvmaker kurvmaker, kurvmakerlærling, pilefletting, pilfletting, kurvmakerskolen, kurvfletting, silja levin, lars levin, skovstuen pil, kurver, levende pil, basket making, basketmaker, willoweaver, willow

Kurvmakeri i gamle dage